Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer til din hoveddør med GLS Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Handelsbetingelser

Når du handler på fredagssnolder.dk, handler du med Fredagssnolder IVS og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Vi leverer med GLS omdeling til Danmark. Fragtpris afhænger af pakkens vægt. 

Vi bringer ikke ud og sender heller ikke varer til adresser uden for Danmark.

RETURNERING AF VARER

Ved Udbringing (Vi bringer ikke ud i øjeblikket!)

Ved udbringing hvor du betaler ved levering, har du ingen fortrydelsesret, efter betalingen er gennemført. Før betaling skal du checke varerne, og lever de ikke op til dine forventninger skal du afvise at modtage varerne.

Har du betalt og finder at en vare er for gammel, vil den bliver byttet hurtigst muligt. Har vi ikke flere varer på lager, vil du få en tilgodebevis på beløbet, som kan bruges ved et fremtidigt køb.

Ved levering ved fragtselskab

Her har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til

fredagssnolder.dk

Skolelodden 54, Mejlby

8530 Hjortshøj

 

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

 

LEVERING

Ved fragtselskab er der, medmindre andet er angivet på den enkelte vare, normalt 1-3 hverdages leveringstid.

 

BETALING

Der kan betales via QuickPay's betalingsgateway med MobilePay, Visakort, Mastercard eller ViaBill (betaling i rater). Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Pengene hæves først når varerne er pakket og klar til at blive sendt.

Alle priser på denne webshop er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms og evt. pant (flasker/dåser).

 

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Fredagssnolder IVS - herunder fortolkning af Fredagssnolder IVSs handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i Aarhusi henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

$images[i]->getDescription()|escape

Kurven er tom

Vi sender alle bestillinger med GLS omdeling. Bestillinger er normalt fremme på adressen inden for 1-3 hverdage (ikke weekend).