Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Carletti

Den danske chokolade- og slikproducent Careltti er virksomheden bag P-tærter og skumbananer. Og det siger ikke så lidt - for det er da klassikere uden lige. Dem kan du selvfølgelige købe her.

Banan og chokolade er en uimodståelig kombination

Er du tosset med bananer og chokolade, så har du nok prøvet de legendariske skumbananer fra Careletti. Skumbananerne består af skum med banansmag, og så har de et mørkt chokoladeovertræk. Den første pose blev sendt på markedet tilbage i 50'erne og har vundet vores hjerter lige siden. Det kan vi godt forstå.

 

 
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Navnet Careletti

  Navnet Careletti kommer af, at den ene af de to brøde, som grundlagde fabrikken, Niels Carl desværre døde af spansk syge - ligesom virksomheden bev grundlagt. Da kom navnet Carelitti, som betyder "Lille Carl" på italiensk. Og det er en fin hyldest til en af grundlæggerne, synes vi.

  Få chokolade leveret til døren

  Vi er en online slip shop, som leverer slik ude i de danske stuer, når du behøver. Vi kender godt det med, at man har lyst til noget sødt, men man ikke orker at skulle afsted efter det. Derfor har vi lavet Fredagssnolder.dk. Du kan bestille slik, chokolade og meget mere her - og så kommer vi med det til dig. 

  For os er fredag hver dag - så det er tilladt at bestille slik uanset ugedag her hos os.

  Bestil i ro og mag
  Bland dit eget slik
  Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage
  Skriv til os med specielle ønsker

  Kurven er tom