Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer til din hoveddør med GLS Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Chips og nødder

Det er knasende, det er saltet, og den cocktail kan bare ikke gå galt. Det er selvfølgelig chips og nødder. Er du mest til chips, så har vi et udvalg af KIMs chips, som er en sikker vinder. Prøv for eksempel klassikeren KIMs Sour Cream & Onion. Eller mangler du et sundere alternativ, så vælg vores nødde varianter såsom Nutisal Gourmet Mix.

KIMs chips 

Hvis din trang efter chips er enormt stor, og du bare ikke må vælge forkert, så ved du, at KIMs chips altid er et sikkert valg. Når du vælger KIMs, så er du sikker på, at der er udvalgt de bedste kartofler, de er smurt med lækker solsikkeolie og forskellige krydderier. Til enhver smag.

KIMs chips er for hele familien. Husk i disse travle tider skal der være plads til, at vi kan skrue ned for tempoet og være sammen med familien. Og hvorfor så ikke gør det med en lækker portion KIMs chips? Det er ren hygge. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi får CHIPS OG NØDDER på lager igen i februar!!

Indtil da check vores tilbud her!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

 

 

Nødder

Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder en del, og det har vi selvfølgelig også valgt at imødekomme her på Fredagssnolder.dk. Så der er selvfølgelig også et udvalg af nødder her på siden.

Vores varianter stammer fra mærket Nutisal, som er kvalitetsnødder. Disse nødder har nemlig bevaret sin smag under dens tørristningsproces, og de er ikke tilsat olie eller har ekstra tilsætningsstoffer. Nemme at tage med på farten og nyde som en snack. Du kan også pifte salaten op og bruge dem deri. Det er lækkert!

Bestil snacks hjem til hoveddøren

Det bedste ved det hele er, at du kan få alle de lækre, sprøde snakcs hjem til din dør - uden at du behøver at rejse dig. Du kan læse mere om udbringning her. Vi har også tilknyttet GLS, så det kan leveres i hele landet.

Bestil KIMS chips eller nødder i ro og mag - så klarer vi resten!

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer til din hoveddør med GLS
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom

Vi sender alle bestillinger med GLS omdeling. Bestillinger er normalt fremme på adressen inden for 1-3 hverdage (ikke weekend).