Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer til din hoveddør med GLS Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Chokolade

Hvis du er en rigtig chokolade elsker, så ved du, at det føles som en magisk smagsoplevelse, når du får chokolade. Det knaser og smelter let på tungen. Det er noget af det bedste, når du får den uungåelige søde tand, som rammer os alle.

Shop chokolade online

Hos Fredagssnolder.dk gør vi en dyd ud af at forkæle vores kunder. Derfor har vi et stort udvalg af chokolade, og det bedste af det hele er, at du kan få chokolade leveret til din dør. Shop chokolade online her hos os i dag!

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

INGEN CHOKOLADE PÅ LAGER INDTIL 1.11

Vi er ved at etablere fysisk butik i lokalområdet, og derfor skal vi have tømt lageret før flytning. Det eneste vi kører med fuldt lager på er Bland Selv slik og slik kasser

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Udvalg af chokolade

Vi har et stort udvalg af chokolade, fordi vi ved, at der er mange derude, som er glade for chokolade - inklusiv os selv! I vores udvalg finder du blandt andet Toms chokolade, Marabou eller Carletti.

Under Toms chokolade finder du blandt andet de populære Yankie bars med lækker chokoladeovertræk. Af Marabou har vi mange forskellige slags, fordi det er bare er mmh... Marabou. Og ja der er selvfølgelig Marabou Daim og den helt klassiske Marabou mælkechokolade. Under Carletti er du også heldig, for der er både p-tærter og skumbananer. Tænderne løber ofte i vand her på kontoret med alle disse lækre varer.

Hvad kan du bruge chokolade til?

Det primære formål med chokolade er for mange danskere at nyde det, når man er gået kold om eftermiddagen eller til fredagssnolder. Vi har chokolade både for store og små.

Udover det så er bagning jo helt in, og der er chokolade jo helt perfekt til. Drys det som fødselsdagspynt på fødselsdagskagen, eller smelt chokoladen og lave fyldte chokolader. Ellers kan I jo også lave chokoladefondue, hvor I dyber frisk frugt i. En rigtig hyggelig aktivitet for hele familien. God fornøjelse!

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer til din hoveddør med GLS
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom

Vi sender alle bestillinger med GLS omdeling. Bestillinger er normalt fremme på adressen inden for 1-3 hverdage (ikke weekend).