Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Marabou

En sætning, der dækker dette fantastiske chokolade er: "Mmh... Marabou". For det er bare mmh! Man går aldrig fejl af Marabou chokolade. Så sidder du og har ekstremt meget lyst til chokolade, men er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du altid vælge en klassiker som Marabou.

Marabous helt traditionelle chokolade er Marabou chokoladepladen med mælkechokolde, som siges at være familiens overhoved inden for Marabou-familien. Du kan genkende den på smag og den gule emballage. En sikker vinder, ifølge os. Men der også mange andre lækre varianter fra Marabou.

 

 

 
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvilke Marabou chokolader har vi?

De primære typer af Marabou chokolader, som vi har her på siden, er Marabou chokoladeplader. Og det har vi, fordi vi ved, at I er vilde med dem. Til gengæld har vi mange forskellige.

Tag for eksempel Marabou Daim, Marabou Mælk Oreo, Marabou White eller hvad med Marabou Daim Saltlakrids? Alle sammen fortryllende smage.

Vi har også et par enkelte chokoladebars fra Marabou. For eksempel Marabou Fransk Nougat.

Størrelser af Marabou chokolade

I vores sortiment af Marabou chokolade har vi forskellige størrelser. Vi har nogle bars og mindre plader chokolade i størrerne 37, 43 og 46 gram.

Derudover har vi chokoladeplader i sørrelserne 100 gram, 185 gram og 200 gram. Så der er både til, hvis du vil have lidt chokolade til dit bland selv slik for eksempel eller en stor plade til hele familien, hvis du vil dele, selvfølgelig!

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom