Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer til din hoveddør med GLS Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Om teamet bag Fredagssnolder.dk

Sådan blev Fredagssnolder.dk til  

Det var den første uge i sommerferien 2017 med mine tre skønne børn Emma, Rasmus og Simon. Det var tydeligt at mærke, at ferien var meget tiltrængt. Tempoet faldt fuldstændigt, og vi gik helt i feriemode. Hverken børnene og Far Flemming her havde overskud til at tage ned og købe ind - også selvom det var til fredagssnolder.  

Men vi ville jo gerne have det der fredagssnolder…  

Så Rasmus og Far greb computeren og ledte desperat efter et sted at få slikket sendt til os, når vi ikke kunne komme til slikket. Det var desværre ikke så let. Det eneste vi fandt, var kæmpe portioner med slik, som vi aldrig ville kunne få spist. Jeg tænkte, vi kan da ikke være de eneste, der engang i mellem kommer i denne situation.  

Og pling – så opstod idéen!  

Få slikket leveret til din dør  

Jeg så mit snit til at få børnenes fokus væk fra playstations, computere og telefonerne for en stund. ”Hvad siger I til, at jeg starter en webshop, hvor man kan få slikket leveret lige til døren?”. Der gik ikke mange sekunder, før børnene var med på den idé. 

Efter godt og vel en måneds hårdt arbejde i fællesskab, var projektet for alvor skudt i gang! Siden er der sket rigtig meget med fredagssnolder.dk.   

Et familieprojekt – der er sjovt  

Noget af det vigtigste for mig er, at mine børn og jeg synes, at det er sjovt – og det synes vi heldigvis stadigvæk. I starten blev alle pakkerne og bland selv slik pakket af familien, men som vi er vokset er vi blevet nødt til at hente hjælpe udefra.

Mine skønne børn medvirker også i videoer, blandt andet når vi tester sjovt slik , eller når vi hver måned trækker lod om en familiepakke blandt dem, som er skrevet op til vores nyhedsbreve.

Forretningen bag fredagssnolder.dk

Fredagssnolder.dk er ejet af Fredagssnolder IVS, som igen er ejet af Flemming Christensen (far).

Shoppen drives af familien Høg Christensen. Emma (8), Rasmus (10), Simon (12) og Flemming (alt for gammel). Vi brænder alle for at levere top kvalitet snolder med super kundeservice. 

Shoppen bor sammen med vores fusiske butik på Mejlbyvej 701, Mejlby, 8530 Hjortshøj, hvorfra pakning og levering foregår, og under ordnede og gode hygiejniske forhold.

 

$images[i]->getDescription()|escape

Kurven er tom

Vi sender alle bestillinger med GLS omdeling. Bestillinger er normalt fremme på adressen inden for 1-3 hverdage (ikke weekend).