Bestil i ro og mag Vi blander slik for dig Leverer til din hoveddør Klik her for se næste levering Kundeservice: Tlf. 30 95 34 99

Om teamet bag Fredagssnolder.dk

Sådan blev Fredagssnolder.dk til  

Det var den første uge i sommerferien 2017 med mine tre skønne børn Emma, Rasmus og Simon. Det var tydeligt at mærke, at ferien var meget tiltrængt. Tempoet faldt fuldstændigt, og vi gik helt i feriemode. Hverken børnene og Far Flemming her havde overskud til at tage ned og købe ind - også selvom det var til fredagssnolder.  

Men vi ville jo gerne have det der fredagssnolder…  

Så Rasmus og jeg greb computeren og ledte desperat efter et sted at få slikket til os, når vi ikke kunne komme til slikket. Det var desværre ikke så let. Det eneste vi fandt, var kæmpe portioner med slik, som vi aldrig ville kunne få spist. Jeg tænkte, vi kan da ikke være de eneste, der engang i mellem kommer i denne situation.  

Og pling – så opstod idéen!  

Få slikket leveret til din dør  

Jeg så mit snit til at få børnenes fokus væk fra playstations, computere og telefonerne for en stund. ”Hvad siger I til, at jeg starter en webshop, hvor man kan få slikket leveret lige til døren?”. Der gik ikke mange sekunder, før børnene var med på den idé. 

Efter godt og vel en måneds hårdt arbejde i fællesskab, var projektet for alvor skudt i gang! Siden er der sket meget med fredagssnolder.dk. Antallet af varer er tidoblede i skrivende stund, vi leverer ud til flere og flere postnumre, og du kan nu bestille de fleste dage. Du kan læse mere om udbringning og tidspunkter her. Desuden kan vi levere til hele Danmark med GLS.  

Et familieprojekt – der er sjovt  

Noget af det vigtigste for mig er, at mine børn og jeg synes, at det er sjovt – og det synes vi heldigvis stadigvæk. Alle pakkerne pakkes af hele familien, og hver anden uge kan du være heldig at møde børnene ved din dør.

Mine kønne børn medvirker også i videoer, blandt andet når vi tester sjovt slik , eller når vi hver måned trækker lod om en familiepakke blandt dem, som er skrevet op til vores nyhedsbreve.

Forretningen bag fredagssnolder.dk

Fredagssnolder.dk er ejet af CodeCon.dk, som igen er ejet af Flemming Christensen (far).

Shoppen drives af familien Høg Christensen. Emma (8), Rasmus (10), Simon (12) og Flemming (alt for gammel). Vi brænder alle for at levere top kvalitet snolder med super kundeservice. 

Shoppen bor på Skolelodden 54, Mejlby, 8530 Hjortshøj, hvorfra pakning og levering indtil videre foregår, og under ordnede og gode hygiejniske forhold.

 

$images[i]->getDescription()|escape

Kurven er tom

Vi bringer ud til postnumrene: 8000, 8200, 8210(NY),8220(NY), 8230 (NY), 8240, 8250, 8260(NY), 8370, 8380, 8520, 8530, 8541 og 8543. Vi sender til resten af landet med GLS.