Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Slik

Skal vi hjælpe dig med at slukke sliktørsten? Her hos Fredagssnolder.dk løber vi aldrig tør for slik. For vi mener, at alle dage er fredag, og det betyder selvfølgelig, at du kan få slik, lige når du lyster.

Det kan godt være, at vi lever i en sundhedspræget kultur - og det, synes vi også, er vigtigt - men derfor mener vi også, at der er endnu mere behov for, at du engang i mellem husker at skeje ud. Det har du gjort dig fortjent til. Dyk ned i vores varesortiment og køb slik til lige den dag, du ønsker.

 

Bestil slik online fra sofaen

Vi har forsøgt at gøre det ekstra nemt for dig, når den søde tand, melder sin ankomst. Vi er din online slikbutik med et stort udvalg blandt andet i form af slikposer, bland selv slik og sjovt slik. Der er alt fra vingummier, til lakrids til surt slik. Så der er til enhver smag.

Bestil slik online hos os, så leverer vi det til dig. Du kan gøre det hele hjemme fra sofaen ved at gribe computeren eller mobillen og bestille slik på nettet. Se mere om, hvor og hvornår du kan bestille slik her.

Udvalg af slik

I vores store udvalg af slik kan du finde de helt populære slikposer fra Haribo og Katjes, eller hvad med tyrkisk peber fra Fazer? Der er både traditionelle men også nogle anderledes slik blandinger, som ikke kan findes i alle butikker. Der er mere end 30 varianter af slikposer, så mon ikke også at din yndlings slikpose er der? Slikposerne fås i flere størrelser fra 100 gram til 162 gram.

Du kan også selv vælge flere størrelser på slikposer i vores kategori bland selv slik. Her blander vi poser for dig, hvor du naturligvis selv kan bestemme smage. Der er størrelser fra 150 gram helt op til 1000 gram. Der er i hvert fald mulighed for at få slik nok i vores online shop. Ellers er det din egen skyld.

Du kan også kaste dig ud i vores sjove slik, hvor der er billigt slik - fra 1 krone og op efter. Prøv for eksempel vores Zombie tyggegummi, hvis du tør.

 

 

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom