Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Slikposer

Vi kommer ikke udenom de kendte Haribo slikposer, når der skal lukkes op for noget godt. Derfor er disse slikposer selvfølgelig en del af varesortimentet her hos Fredagssnolder.dk. Det er altid en sikker vinder, når du ikke kan bestemme dig og har sådan lyst til slik.

Køb slikposer på nettet

Måske er du kommet sent hjem fra arbejde eller skole, og du trænger til at forkæle dig selv med noget godt. Og hvad er bedre end en god slikpose, når den lille lækkersult melder sig? Det har vi faktisk lidt svært ved at svare på. Køb slik online her og få sukkertrangen stillet nu.

Hos Fredagssnolder.dk ønsker vi at forkæle dig. Ikke bare med slikposer, men også så du ikke skal afsted og købe slikposer. Du kan nemlig gøre dit køb af slik online. Kig her i vores online shop af slik og find lige den slikpose, som du kan lide.

 

 

Vores udvalg af slikposer

I vores sortiment kan du finde slikposer af alle arter. Vælg for eksempel forskellige, populære varianter fra Katjes som poter eller pandahovederne tappsy. Eller skolekridt eller tyrkisk peber fra Fazer. Og der er selvfølgelig også slikposer fra Haribo og Nørregade i varesortimentet.

Alt du skal gøre for at bestille slik online er at klikke på den slikpose, som du vi have hjem til dig, kom den i indkøbskurven, og så bliver du guidet igennem resten.

Sjove slikposer

Hos os elsker vi at have det sjovt. Og det bliver også afspejlet i vores udvalg af slik online. Hvad med disse sjove slikposer som dinozourr eller flowerzourr, som er farvestrålende, ser sjove ud og er sure. Fang børnenes opmærksomhed fra iPaden for en stund ved at severe disse sjove slikposer!

Vi har en helt kategori af sjovt slik her, hvis du ikke kan få nok.

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom