Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer til din hoveddør med GLS Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Slikposer til børnefødselsdag

Vi ved, at der er meget, der skal holdes styr på, når der skal holdes børnefødselsdag. Men nu er der én ting, som du ikke behøver at bekymre dig om, når børnefødselsdagen nærmer sig. Det er nemlig slikposer til børnefødselsdagen.

Hos Fredagssnolder.dk sørger vi for at lave færdiglavede slikposer og oven i købet at levere dem lige til døren, hvor børnefødselsdagen afholdes. Nemt, ikke?

Slikposer leveret til døren

Vi har udbringning af slikposer til postnumre i Aarhus og omegn de fleste dage i ugen. Læs mere om hvornår og hvor du kan få leveret slikposer til børnefødselsdagen her.

Bor du et andet sted i Danmark, er der heldigvis også mulighed for at få leveret sjove slikposer til fødselsdag. Vi samarbejder med GLS, så slikposerne vil ankomme efter GLS' leveringstider. Sørg da for at bestille i god tid, så slikposerne er klar til servering, når børnefødselsdagen skydes i gang.

Valg af størrelser på slikposer

Hos Fredagssnolder.dk har vi et stort udvalg af størrelser af slikposer. Der er både til små og store slikmunde. Vi har fra 100 gram og helt op til 800 grams slikposer. Så det er din egen skyld, hvis du ikke har bestilt nok! Her hos Fredagssnolder.dk går vi aldrig ned på slik.

Når du skal vælge slikposer til børnefødselsdag, bør du overveje følgende:

  • Hvor mange børn der kommer til fødselsdagen
  • Hvor gamle børnene er
  • Om der skal være slik til de flittige forældre
  • Og om der skal være slik til fødselsdagspynt 

Fokuser på børnegæster og alder og bestem slikpose

Det er klart, at du skal overveje, hvor mange gæster der kommer til fødselsdagen for at kunne vælge antallet af slikposer. Desuden er det en god idé at tænke i alder i forhold til, hvor meget, du synes, børnene bør få af godterne. Hvis der har været rigeligt af søde sager, så kan du nøjes med en lidt mindre slikpose. Men hvis ikke, så kan du bruge slikposen som en dessert, og så skal du nok have lidt mere.

Til en børnefødselsdag for børn på omkring 10 år, vil vi nok anbefale en slikpose på mellem 100-250 gram - alt afhængigt af, hvor meget de ellers har fået af søde sager. Men husk nu det er fødselsdag, så man må godt skeje ud til sådanne festligheder med en stor slikpose. 

Slik som fødselsdagspynt

Når du alligevel skal bestille slikposer til børnefødselsdagen, kan du med fordel bestille en ekstra og bruge slikket som fødselsdagspynt, enten som sjov spiselig pynt på duen eller på fødselsdagsbollerne eller kagen. Og måske er der lidt til overs til de flittige forældre, som har stået for børnefødselsdagen. Det må være på sin plads! Vi mener, at man aldrig bliver for gammel til slik. Slik er for alle aldre. Punktum.

Gør det nemmere at holde børnefødselsdag nu ved at vælge sjove slikposer her på siden. God fornøjelse!

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer til din hoveddør med GLS
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom

Vi sender alle bestillinger med GLS omdeling. Bestillinger er normalt fremme på adressen inden for 1-3 hverdage (ikke weekend).