Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer til din hoveddør med GLS Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Sodavand

Hvad hører sig virkelig til, når du er i slikmode? Det gør naturligvis en kold drikkevare såsom sodavand med din yndlings smag! 

Lyden af sodavanden der åbnes - ahh

Findes der næsten noget bedre, end når ganen er knas tør, og du får en sodavand med skruelåg i hånden. Du drejer proppen rundt, og den brusende lyd er en fryd for dine ører. Du tager den første tår, og dine smagsløg og ganen fyldes med den søde smag. Ahh... Nu har du det godt.

Her på siden kan du finde en sodavand, der passer til din smag. Vi har for eksempel Faxe kondi, Fanta Exotic og klassikeren Coca Cola. Bestil sodavand og gør ganen glad nu!

Hvilke varianter og størrelser kan du få?

Her på Fredagssnolder.dk kan du finde forskellige størrelser til at slukke både den lille og store tørst. 

Derudover har vi lækre sodavand i enten størrelsen 50 cl. eller 1,5 liter. Skal du have til hele familien, anbefaler vi, at du tager den store, så alle kan nyde godt af den gode smag. Smagsvarianterne kan du finde i kategorien. Der er blandt andet både sportssodavand og cola.

Priser for drikkevarer

Priserne for vores drikkevarer finder du inde på de enkelte produkter. Hvad, der er vigtigt at vide, er, at alle priser er inkl. moms og pant. Så det behøver du ikke at tænke mere over - det har vi regnet med for dig!

Bestil sodavand - lige til døren

Ikke nok med at du kan glæde dig over, at ganen snart skal fyldes med en kold drikkevare, så behøver du ikke engang at rejse dig fra sofaen. For alt du skal gøre er at bestille, så leverer vi din sodavand lige til døren. Så bliver det ikke nemmere. Bestil sodavand nu, så er GLS lige på trapperne.  

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer til din hoveddør med GLS
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom

Vi sender alle bestillinger med GLS omdeling. Bestillinger er normalt fremme på adressen inden for 1-3 hverdage (ikke weekend).