Bestil i ro og mag Bland dit eget slik Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage Skriv til os med specielle ønsker Kundeservice (hverdage 10-15): Tlf. 29 80 80 39

Toms

Toms er kendte for et hav af chokolader, men også slik, marcipan og slik uden tilsat sukker. Toms er et dansk mærke, og det synes vi, at man skal støtte. Samtidig smager deres produkter bare godt. Og det er jo afgørende.

Toms chokoladefabrik blev grundlagt helt tilbage i 1924, men det er stadig uundværlig for danskerne. I dag sælger Toms også slik, men chokolade er stadig en meget vigtig del. De er blandt andet kendte for chokoladefrøer og chokoladebarer såsom Yankie Baren.

 

 

 

Yankie Bar og Holly Bar

En af de første populære chokolade produkter fra Toms var Yankie Baren. Den stammer helt fra 1946 - lige efter 2. verdenskrig og er Danmarsk første chokoladebar. Og Yankie Baren har da også sit navn opkaldt efter amerikanske soldater, som man kaldte for "Yankier". Yankie baren blev nemlig en realitet, da amerikanske soldater i Europa efterspurgte en chokoladebar. Den historie gør den kun bedre!

Desuden har du nok hørt Yankie Barens slogan: "Hva'behar' - Yankie Bar." Holly Baren kom først til senere og betegnes som søteren til Yankie Bar.

Smagen af chokoladebarer fra Toms

Yankie Baren er en bladning af skum, karamel og et overtræk af chokolade. Mange mener, at den minder om Mars-baren, og så alligevel er den noget helt særligt. Du kan jo smage selv. Holly Baren er en blanding af nødder, fransk nougat, hasselnødder og chokolade. 

Hos Fredagssnolder.dk kan du også finde Toms slik, hvis du har lyst til endnu mere fra Toms.

Bestil i ro og mag
Bland dit eget slik
Leverer med GLS indenfor 1-3 hverdage
Skriv til os med specielle ønsker

Kurven er tom